MEDOVA HASTANESİ

Özel sağlık kuruluşu

Selçuklu ilçesinde, Selçuklu Belediyesi’nin hemen arkasında, 27.100 metrekare kapalı alan üzerine inşa edilen hastane, üç hasta yatak katı, iki poliklinik katı, yedi ameliyathanesi, yetişkin ve çocuk acil servisleri ile birlikte 2016 Mayısında hasta kabulüne başlamıştır.

Yirmi dört yeni doğan kuvöz, beş pediatrik, altı koroner, beş KVC, yirmi yetişkin olmak üzere toplamda altmış yoğun bakım; ikisi king süit, dördü junior süit, altmış üç özel oda ve yirmi bir adet çift kişilik standart oda olmak üzere 111 hasta yatağı ile birlikte toplam 171 yatak kapasitesine sahip olan hastanede, otuz dört branşta poliklinik hizmetinin yanı sıra beslenme, diş ve klinik psikoloji bölümleriyle de hastalara hizmet vermektedir.

Hastanede, teknolojik donanım olarak kendini kanıtlamış uluslararası firmaların donanımlarına yer verilmiştir. Bütün tetkiklerin yapılabildiği tam donanımlı laboratuvarın yanı sıra, tamamı son teknoloji ürünü MR, 128 kesitli tomografi, dijital röntgenler, dijital mamografi, dört boyutlu ultrasonlar ile donatılmış radyoloji ünitesi Konya halkının bütün ihtiyaçlarına cevap verebilecek kapasiteye sahiptir.

Hastanede kendi alanlarında oldukça donanımlı hekimlerin yanı sıra, ileri teknolojiden faydalanarak farklı hizmetler sunmayı hedefleyen bir yapı oluşturulmuştur.

Açılışından itibaren yılın her günü yirmi dört saat hizmet verecek olan hastane, hasta ve yakınlarının memnuniyetini öncelik alarak kendini sürekli yenilemeyi ve geliştirmeyi hedef edinmiştir.

ALİ IŞIK

BİBLİYOGRAFYA

  • https://medova.com.tr/kurumsal/hakkimizda/ 30.03.2021 11.41
  • https://medova.com.tr/kurumsal/hakkimizda/ 30.03.2021 11.41